Say Goodbye

Chris Brown, kärlek till dig!
Låten passar perfekt..
Nu åker jag snart


Here I am!

Sitter här böt i håret efter en dag på Paradisbadet med Syrran, riktigt kul faktiskt haha! Dålig uppdatering pga det blev det också.

Ikväll ska vi åka hem till Halmstad igen, hoppar på tåget runt nio tror jag. Vill nästan inte hem, så mysigt och skönt här. Men har längtat otroligt mycket efter alla vänner där hemma! Ni ska bara veta, hehe.

Förresten, vet ni vem som åkut i Idol igår? Såg när dom sjöng men inte utröstningen. Och håller ni inte med om att ERIK VAR BÄST!? hahaha..

Kram kram!


det här ä baraen lite del av Paradisbadet =).


Väntar på Pizza..

Sitter och väntar på min kebabbrulle som frida och pappa är och hämtar på Pizzaerian, mums! Ska bli super gott!


Hemma hos pappa nu..

Sitter här  med datorn i knät framför tvn och smsar med min sötnos Elin! Hahah våran humor om kottar,sten och Ica reklamen.. Ni vill inte veta :):):)

Tänkte slänga in en bild nu på mitt halsband som jag gjorde hos min farmor, jätte fint blev det! Är nöjd, fick faktiskt min idée från Kenza, hon hadde ett jätte fint halsband som jag gillade! Gjorde den bara lite annorlunda.

Vem mer än jag kommer sitta bänkad framför Idol ikväll med en påse godis och dricka? Riktigt mysigt! Mina favoriter är Rabih, Erik och Erika. Otroligt bra, love! Vilka gillar ni? :) Uppdaterar säkert mer sen. Ha en bra kväll det ska jag ha. Kram kram!


Hur gör man?
Man tar bara tre olika kedjor som passar tillsammans. Man mäter upp dom så dom blir i olika längder. Sedan sätter man ihop kedjorna och hänger dom runt halsbandet, whops så får man ett skit ssnyggt halsband!

Godmorgon!

Godmorgon! Sitter här fixad och klar, pappa kommer nog och hämtar mig och Frida snart. Hemma ska jag ta mig en riktigt lång och vaarrm dusch, blir perfekt!

Upppdaterar mer sen idag med bilder osv.
Kram Kram!

Sista inlägget

Det har inte blivit lite uppdatering idag men jag har inte gjort ett skit egentligen haha, tråkigt att skriva om och om igen om ingenting, visst? Så det blev som det blev. Ska iallfall gå och kolla tv igen nu, det bli att kolla på mammas pojkar och sedan den där debatten mellan Linda Rosing och Kisse klockan 22.00 på kanal 1. Kolla om det är något att se.. Det är alltid så att det bara är dåliga saker på tvn när man verkligen vill sitta och glo en hel kväll, haha?

Godnatt! ♥


Halsband

Har pluggat klart nu och har precis gjort ett super snyggt halsband! Lägger upp en bild på det imorgon när jag har fått kamera. Ska gå och fika lite nu I think.
Kram!

One step only.

Nu är filmen slut, den var jätte bra, verkligen värd att se! Idag blir det nog bara en slapp dag framför datorn och tvn här. Ska försöka plugga också, fast jag verkligen inte vill! Ska nog gå till affären och handla lite saker med.
Har inga bilder tyvär, har inte med kameran och farmor har inga bilder på den här datorn, så det får bli lite tråkiga inlägg haha. Det är ju mycket roligare med bilder, right?

kram kram kram!

Isprinsessan

Godmorgon! Idag sov jag ut lite iallfall, riktigt skönt. Har myst ner mig i soffan hos farmor och kollar på Isprinsessan, riktigt bra film faktiskt! Nu ska jag ta och kila iväg för att käka fisk och potatis, mums.

Uppdaterar ett längre inlägg sen, pussar!

Ny header

Har fixat den nya headern nu, fast den är bara tillfällig. Den är fortfarande vanlig men orkar inte fixa med det  mer just nu. Nu ska jag kolla på tv, uppdaterar mer imorn. Godnatt!

I'm here

Sitter i foteöljen hemma hos farmor nu och kollar Project runway, min kusin Ellen är också här. Ska kolla om jag kanske ska göra en ny header, gillar inte den jag har nu, den är så vanlig eller vad man säger. Om någon skulle vilja hjälpa mig med en header skulle det vara jätte snällt, säg bara till!


Outfit today

Nu ska vi slänga oss i bilen till farmor, uppdaterar då.. pussss


Stickad tröja - Gin tricot
Linne - Gina tricot
Tights - MQ
Skor - DNA
Halsduk - BikBok
Armband - olika ställen


Bilderna jag lovade



















<3 tycks?

Fryser snart till is

Sitter här och huttrar, är iskall haha. Har varit ute och tagit kort med min kära syster. Dom blev verkligen jätte fina! Lägger upp dom sen =) Så får ni kommentera vad ni tycker. Nej nu ska jag ta och fylla min domma mage.
Ha det bäst! ♥


Ska kila ner

Nej nu har jag suttit här alldeles för länge, ska kila ner till dom andra nu och vara lite social. Jag märkte precis också att mitt hår är väldigt slitet, måste nog gå till frisören snart! Men vll verkligen inte det, hatar att klippa mig haha ;)

Uppdaterar mer sen, och jag tycker ni ska kommenter inlägget "funderingar" nu!

Vill ha många kommentarer tills jag loggar in igen där, så jag kan få lite idéer.

FUNDERAR

Sitter och funderar hur jag skulle kunna göra min blogg bättre. Vet inte om jag ska bestämma mig för något specielt att skriva om. Då skriver jag om det och förståss om mitt liv med. Vill göra den ännu roligare att läsa, och det skulle vara kul att skriva om något annat än mitt liv hela tiden, håller ni inte med?

Jag tycker att ALLA som läser detta inlägget kommenterar något, vad ni vill. Helst om boggen och sånt, vad tycker ni att jag ska skriva om? Vad kan jag göra bättre? Vad gillar du/gillar du inte med bloggen? KOMMENTERA NU =) Jag ser hur många som inte gör det. ;) 

Godmorgon!

Gooodmorgon! Vaknade tidigt idag igen, vad är det med mig haha? ;) Har precis käkat frukost, mycket gott! Rostade mackor och Oboy. Sitter här med flätlockigt hår och stickade tröjan på, riktigt mysigt! I eftermiddag ska jag och Frida till farmor och sova där en natt så räkna med uppdatering idag. ska läsa lite bloggar och kolla runt lite nu, puussar!




Tv-kväll

Sitter och kollar tv, ska sätta på mtv och kolla The hills nu, världens bästa tv-serie! Har nys ätit gott och det bli nog tv resten av kvällen med något gott till, ostkrokar kanske? det var ju ett tag sen man åt det ;)

Blir nog inga mer inlägg ikväll så godnatt, sov gott för det tänker jag göra!


sötare unge får man leta efter!




Ord kan inte beskriva hur mycket  jag älskar dig!


Shoppat

Nu är jag hemma och jag sitter på rummet med min lillebror, världens sötaste unge lätt! =) Har varit i stan idag vi tg en lite fika pappa och jag, kollade runt lite och så. Dom har ett mycket större Gina tricot här, men det i Halmstad är nog klart sart får man hoppas. Hittade iallafall en stickad tröja grå som jag verkligen gillade!

Nu skjag plugga lite, egentligen ska man inte behöva göra det på lov, right? Men såklart sätter lärarna daedlines och prov veckan direkt efter lovet så då blir det ju pluggande på lovet trååkigt..

Uppdaterar kanske ett till inlägg ikväll. puss puss!


Gina tricot 149:-


Färdig fixad

Nu är jag fixad och klar, har duschat, klätt på mig och sminkat mig lite. Ska in till stan med pappa och Elvis, pappa ska snaka med några typ en timma så ska jag kolla runt i lite affärer, kanske hittar något fint. Efter det ska vi ta en fika och sedan kolla runt lite, kommer bli mysigt!

Puussar!

Tidig kväll & morgon

Godmorgon! Hoppas ni harsovit gott för det har verkligen jag i min stora sköna säng med mitt älskling täcke, det låter väl mysigt? ;) Har nämligen fått en mycket större säng. Somnade runt nio igår, helt slut på efter tågresan, och vaknade såklart rätt tidnigt då. Men det är otroligt skönt att inte sova bort hela dagarna!

Har nyss fikat och sitter i min nya mjukis dress som jag köpte på eurostop för 200kr, riktigt nöjd! Köpte även en bh när jag var där.
Ska hoppa in i duschen snart och sedan fixa mig, ska till stan och kolla lite och sedan fixa dataskärm som jag sa igår :)

Hoppas ni får en bra dag för det kommer jag iallfall få! Uppdaterar innan jag åker med tror jag. Pussar!


mjukisdressen



sängen, så underbar haha!


Sitter hos farmor

Sitter i farmors husvagn och tar det lungt! Hennes hund Stina har verkligen blivit jätte gullig, hihi.. Vi ska nog hem snart och käka middag och sedan mysa ner oss framför tvn med lite dricka och chips. Jag vet, det är måndag men det är inte varje dag jag är hos pappa ;)

Imorn ska jag till stan och kolla runt lite och efter det ska jag och pappa kolla på en skärm till en dator så jag kan sitta vid datorn hemma (Y)

PUSSAR!


Nu åker vi & handlar

Nu ska vi dra iväg och handla, har slängt på mig ett par jeans, ett linne och en kofta från Gina Tricot, lite slappt bara.

Vad har ni för er där hemma då? Hugs! ;)


Nu är jag framme!

Godmorgon! Nu är jag hemma hos min pappa, riktigt skönt! Så ni vet kommer jag nog bara kunna uppdatera på bloggen 1-2 gånger om dagen här för tre stycken av våra fyra datorer har gått sönder, skit! Så får använda Carinas dator (iblad). Sorry.

Resan gick super iallfall, sov gott och så :) Idag ska vi bara vara hemma och ta det lungt. Ni ska bara veta hur skönt det kan vara att komma ifrån allting och träffa personer man älskar, trots allt så bor ju HELA min släkt här.
Men jag saknar alla där hemma så otrligt mycket redan ni får ringa och smsa!

Nu ska jag läsa lite bloggar och mysa med lillebrorsan, så himla söt!

Här kommer en bild på honom pussar! ♥



 
Min Frida tidnig och det blev favvo godis istället för djungelvrål, mums!


Just so you know

Gooodmorning! Nu har jag packat ner ännu mer saker, fixat mig och ätit.

Inatt blev det ju 1 timmas längre sömn för vi ställer bak klockan, ni har väl inte glömt det? riktigt skönt, inte för att man märker av det spec mycket men, hehe. Snart beger vi oss iväg till eurostop och sedan tågstationen. Där ska jag köpa djungelvrål och en fridatidning, ett måste när man åker tåg, håller nästan på att bli en liten tradition hehe..

Vi hoppar på tåget klockan 3 i Halmdtas, åker till Göteborg byter tåg där och hoppar på ett nattåg till Umeå där pappa hämtar oss. Lovar att uppdatera på morgonen där med lite bilder sen tågresan kanske? Pussar! ♥


Duschat

Nu har jag nyss duschat och packat ännu mer ska mysa ner mig i soffan med varm choklad nu och se tv med resten av familjen, mycket mysigt :) Kiss! ♥

Packat & klart

Nu är det packat och klart, ska bara  till lite småsaker som är i tvätten. Tycker jag är riktigt duktig för jag bara tog med dom kläderna som var mest nödvändigast annars hade jag inte fått ihop min resväska, hehe.

Snart är det jul? Och efter Jul kommer nyår och ännu ett år har gått. Allting har gått så otroligt snabbt det här året! Men det har varit det bästa året av alla, verkligen. Hoppas på att 2010 blir ännu bättre, om det nu går ;)

Ikväll ska jag bara vara hemma och umgås eftersom det blir min sista dag här på en vecka och jag  får inte träffa min lillebror på 2-3 månader tror jag? Så jag blir sittandes hemma. Kan vara skönt det också. Ni kan ju kanske räkna med bra uppdatering.

Måste också säga att jag bara kommer kunna uppdatera en gång imorn efter som jag ska åka tåg, har inte laptop. Men sparar, tror jag ska lägga mina pengar på en liten laptop.

Hugs! ♥


Live every day as if it were your last..

Hej hopp! Är hemma nu och ska snart gå och packa för imorn åker jag till pappa. Vi ska först åka till euro stop igen för jag ska köpa bh:ar och en mjukisdress, dom verkar vara så jävla sköna!

Hann inte gå på stan idag för jag fick lov att jobba lite längre, hade mycket att göra..

Uppdaterar mer ikväll mabey.
Kisses! ♥


Inköp


Tröja - 160 kr (minns inte vilken affär)


Kofta - Bianco 199kr

Hittade inte sånna skor jag tänkt mig men domma får duga!
Skostop - 499kr


Gdormorgon!

Godmorgon sötnosar! Hela mitt inlägg som jag skrev försvann, ååh.

Jaja, Nu är jag fixad och klar för att hoppa på bussen in och jobba två timmar, sedan ska jag köpa nästa twilight bok, alltså trean. Läste un tvåa igår, så jävla underbar!

Slänger in bild på outfit och bilder på vad jag köpte igår. Uppdaterar mer ikväll. PUSSAR! ♥


Tröja - Minns inte men den är köpt på Eurostop
Linne - Gina tricot
Byxor - Cubus

En shopaholics bekännelser

Hejsan! hann med ett till lite längre inlägg som tur var! =) Vi har käkat pizza och sett på "en shopaholics bekänesler", sjukt bra film älskar den hehe! Vet inte vad vi ska hitta på nu men kolla på idol lite kanske?

NU ÄR DET IALLFALL LOOOOOOOV =D Så jävla skönt! Behöver verkligen en vecka med bara slapp hihi. PÅ södang drar jag ju till pappa med, så det blir mina planer för lovet.

Idag var jag ju på eurostop och köpte en kofta, en tröja och ett par skor. riktigt nöjd!

Lägger upp bilder imorn på det jag köpt, KISSES! ♥

Pizza & filmkväll!

hallå! =) har precis kommit hem efter en lååång dag och viveka o Julia är påväg, kan tycär inte skriva mer för vi ska kolla film och käka pizza.

Uppdaterar imorn pussar!

Ny duschad

Hejsan! Nu ska min lillebror sova och för er som läst min blogg ett tag vet att han brukar sova i rummet där vi ha datorn så jag måste stänga av den väldigt tidigt :( Och jag kan inte uppdatera på morgonen.

Nu är jag iallfall nu duschad och jag ska snart ta och lägga min o läsa Twilight o sedan sova tror jag, måste vara pigg imorn, det värsta som finns är att vara trött tycker jag, hehe..

PUSSAR! ♥

En underbar dag! =)

Tjolahopp! =D Nu har jag precis käkat en mysig middag med tända ljus och min bror, äntligen träffar jag honom!

Har varit med Elin idag och vi har filmat några videos som vi verklige hoppas få upp på bloggen, rikrigt roliga hahha! Tänkte också bjuda på några bilder från idag, gillar dom inte men shit =) Ska umgås med familjen snart när jag kollat och fixat lite.

Imorn beger jag mig till Eurostop på en liten shoppingrunda, hoppas hitta det jag vill/ behöver ha! ;)

KISSES! ♥

Du ska veta hur obeskrivligt mycket du betyder för mig, du är underbar & jag älskar dig!


Hemma hos Elin

Hejsan svejsan :) Sitter hemma hos Elin älskling och vi har nyss käkat lite. Vi ska ta kort och vara allmän roliga och ha allmänt roligt som jag alltid ha med Elin, HAHAHA ;)

Tar bussen hem sen och när jag kommer hem väntar min underbara lillebror där, hihi. Kisses! ♥


Jag & Elin (DET VAR ETT TAG SEN !  OOOBBBBSSS HEHEHEHEHHE!!)

God kvällsmat

Hej sötnosar! Har precis käkat god mat, spagetti med köttfärsås. Nu är min moster här och det var verkligen länge sedan man såg henne. Ska nog gå och umgås med dom snart tänkte bara ge er lite update =)

Imorn bli det skolan och efter det har jag ingen aning, hittar nog på något hoppas jag och på kvällen kommer min lillebror. Har inte träffat honom på 2 månader så det blir mysigt det med.

På fredag ska jag till eurostop och köpa nya skor tänkte visa en bild som visar vad jag vill ha för "sorts" sko.


menar den bruna modellen, inte exakt en sån men liknande hoppas jag på att hitta!

Pussar! ♥

Mitt nya hår

Hejsan! Hemma från skolan nu och ska snart fika lite gott. Tänkte bara visa hur mitt hår blev och skriva lite först.

Ikväll kommer min moster hit och imorn min lillebror, längtat jätte mycket efter dom! Och på lördag åker jag till min pappa, det är bestämt nu :)

Har ändrat mig lite om håret nu, det är väl bra men det blev inte som jag ville hehe, men jag får väl vänja mig..

Skriver kanske något mer ikväll puss!

bild på outfit idag;
Byxor - Cubus
T-shirt - Gina tricot

Färgar håret

Hallå! :) Sitter med färgen i håret och väntar på att få skälja ut det. Håller på att färga håret brunt igen, vet inte om det kommer bli riktigt lika brunt men annorlunda blir det nog. Jag hoppas verkligen det blir bra! För förra gången blev ju inte min färgning bäst, hehe. Mamma har köpt hem lite saker som jag behövde bla. hårfärgen då tack mamma! :)

Nu ska jag kolla på The hills i fem  min sedan sköla håret för att sedan äta. Pussar!

Look of today

Hej hej! Nu är jag hemma från skolan och har precis käkat lite. Skolan var som vanligt och vi fick tillbaka våra No-prov, jag fick 52.5 av 57 så är riktigt nöjd! Det visade sig att det var nödvändigt att jag pluggade mycket inför det provet :). Nu ska jag snart sätta mig ner för att förbereda min redovisning om insekter jag ska ha efter Höstlovet. Hoppas att det kommer gå bra! Är alltid lite nervös inför sånt, hehe...

Snart är det ju höstlov, alltså på fredag, längtar!!! Vet inte än om jag ska till min pappa eller inte och om inte så blir det Bond och Gekås för min del :D

Här har ni två bilder på Dagens outfit, skriver säkert mer sen. Pussar!

 

Converse - DNA

Jacka - Stadium

Kofta- Gina Tricot

Jeans/tights - Cubus

Linnen - Gina tricot

Sjal - BikBok


Duschen

Hallå, har precis tagit en varm och skön dusch så nu känner jag mig riktigt fräsch! :)

Ska lägga över några låtar på mobilen och fixa lite smått, har pluggat innan idag så det är redan avklarat, rikrigt skönt.

Juste, det står ju överallt att det var fusk på blogawards, att egentligen Kenza skulle vunnit? Och dom bara tog Foki som kom tvåa för att det skulle "se fult ut" om Kenza vann i år igen. Jag tror faktiskt att det är så, någon som håller med? Och ifall det är så så säger jag ett stort grattis till Kenza! :)

Jaja, det här blir nog sista inlägget ikväll så godnatt sötnosar! ♥


En bild på mig och lite Elin från i sommras när vi var i Helsingborg och satt på båten påväg till Danmark, sommarens bästa minne! Du ska veta att jag älskar dig Elin.




Viveka och Jag ♥







Haha suddiga bilder men det är mobilkamera och viveka kan inte vara still... hehe =)

Stan med Viveka

Hejsan ♥ nu är jag hemma från en dag på stan med Viveka =) Hittade en borste, hårspännen, ett par byxor och ett armband, är nöjd! Har haft jätte mysigt iallfall.

Nu ska vi nog kolla klart på Johan Falk, filmerna är grymma! Och sen ska jag lägga upp några/någon bild från idag.

Vi får höras senare  kanske. Kisses! ♥

(suddig bild sorry)
Byxor - Cubus
Borste, spännen och armband - Glitter



Outfit

Nu drara jag till skolan hejdå =D

Bilder


Jag..


Julia, jag och Viveka


<3  (Julia ville inte vara med)

Viveka & Julia

Hejsan! Nu har Viveka och Julia precis åkt har haft jätte mysigt och tagit bilder. Men Fridas hamster har dött så har varit lite deppigt eller vad man säger, den var så jävla söt! Fattade inte att man kunde bli så ledsen för ett djur men förstår nu, fast det bara var en hamster. Min lillasyster älskade verkligen hamstern så tycker verkligen synd om henne!

Jaja hon köper säkert en ny :) nu tänkte jag lägga upp bilder som vi tog och sedan kolla Falk. Pussar


:( §

Vinnaren blev Foki!

Hej sötnosar ♥ Har inte bloggat något idag föräns nu för vi har fixat vårat hobbyrum sendan klockan 11, det blev verkligen fint!

Nu sitter jag och väntar på att Viveka och Julia ska komma så ska vi hitta på något :) Och imorn blir det stan för jag behöver verkligen köpa hårspännen, bh och en borste.

Vinnaren av Bloggawards blev ju Foki, Grattis till henne! Har läst hennes blogg ibland och den är ganska rolig. Fast jag hade velat att Kenza skulle vinna men aja, hon vann ju förra året.

Vi hörs senare! Kanske några bilder på hobbyrummet då? Kisses.


Godnatt! ♥

Godnatt nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova! ♥

Twilight böckerna

Tänkte berätta om Twilight böckerna jag läser, har läst den första boken och den är så otroligt mycket bättre än filmen, många fler scener är med och man förstår allting så mycket bättre! Boken är sjukt underbar och är en av dom bästa böckerna jag läst! :) Nu är jag på andra boken "När jag hör din röst" Jag har kommit till sida 200 bara men den boken är också jätte bra, man blir verkligen som besatt haha. Den är också roligare att läsa för att man inte vet vad som kommer hända eftersom den inte kommit ut på film.

 

För er som inte vet vad böckerna handlar om så kan jag berätta lite kort att det är om Bella och Edward, han är då vampyr. Bella förälskar sig i Edward osv. Vill inte berätta mer haha :)

 

Det finns fyra böcker i Serien och jag tycker verklige ni ska läsa dom!

Puss!

någon som håller med mig? ;)


Fixat bloggen

Hej sötnosar! Nu har jag käkat och när jag skulle sätta på Blogg awards så märkte jag att vi såklart inte har tv400, åhh! Och min familj ska kolla på speedway hela kvällen, jippi...

Har iallfall ändrat lite på bloggen nu, är nöjd, det får duga så länge. :)

Tänkte sitta vid datan eftersom jag inte har något annat för mig, kommer säkert blogga lite mer senare.

Puss puss!

Bloggawards

Hejsan ♥ Sitter här i mjukiskläder och kollar runt på lite bloggar.

Dom ska tydligen inte sända hela Bloggawards men några intervjuer skulle dom sända tror jag klockan 19:30 så det ska jag sätta mig ner och kolla på. Jag hoppas att Kenza blir årets blogg! :)

Tänkte kanske fixa lite på bloggen nu, den börjar bli lite tråkig? Sedan blir det käk med, riktigt mumsigt. Hörs sen pussar




Mysig kväll

Hejsan hoppsan haha :) Igår drog jag till Elin där lite folk var, haha jag som trodde det bara skulle vara jag Elin och ida, men det blev riktigt mysigt! Vi träffade några och stack sedan hem till Elin vid elva, sov där. mys! Nu är jag hemma och tänkte lägga upp några bilder...

Igår efter skolan hade jag såklart glömt nycklarna och ingen skulle komma hem förens om 2 timmar så stack hem till Julia, efter det hem och plugga, äta och ta bussen till Elin.

Puss hörs senare ;)


Påväg till Julia...


Hade tråkigt på bussen hem, jag hade inte gula byxor på mig det är pga att jag valde sepia hehe..

Outfit

Hallååå, hemma nu och har precis käkat glass hehe. Mamma är hemma nu igen, saknat henne lite faktiskt.

Ska nog plugga lite nu och provet idag gick super. Vi hörs ikväll kanske. Puss!


såklrt är den nya tröjan på haha :)

Stan med Elin :)

Hej hej på er, hemma nu och har nyss pluggat på provet vi ska ha imorn i No, kan allt nu och hoppas det sitter kvar när vi väl ska ha det imorn haha? Imorn ska vi med ha gympa första timmen UTE, styrketräning. Så jävla kallt och jobbigt det kommer bli, brr.

Idag var det stan med Elin sötnos iallfall, hade jätte roligt! Hittade en t-shirt från Gina Tricot och dom tightsen jag ville ha, 249kr på MQ.

Nu ska jag nog sätta mig framför tvn och glo, puss!


Bild på t-shirten 149kr. Förlåt för den är suddig men hann inte ta någon bättre, mobilkamera ni vet...

Glassbilen

Hejsan sötnosar! Har nyss varit ute och köpt glass från glassbilen, evigfeter sen och det ska bli riktigt gott! :) Köpte "småstrutar" och glassbåtar, hehe. Ska snart plugga lite engelska och snabbt gå igenom No:n.

Tänkte visa en bild på ett par tights som snart kommer finnas i min garderob, ska nog köpa dom i stan imorgon med Elin älskling!

Vi hörs senare kanske puss

Twillight

Hejsan, hemma nu efter att jag har jobbat :) Nu ska jag hänga tvätt hahaha och sedan kolla twillight I think, love till den filmen!

Hittade en gammal bild på mig och elin sen i 6an hahaha, gud...
Jag  ÄLSKAR dig gumman iallfall och vi hade sjukt kul på badhuset!


mörkt eller ljust hår?

badhuset med bästa vän!

Godmorgon! fixad och klar för att åka till skolan nu. Efter det ska jag till badhuset med Elin ska bli sjukt mysigt!

Puss.

Hatar rubrik

Hallå, hemma nu.

Skolan idag som vanligt, tråkigt.. Fast mina älsklingar gör såklart dagen roligare, hahaha. Måste ta tag i pluggandet nu men jag ORKAR inte så får se hur det blir, hinner någon annan dag tycker jag är riktigt duktig med det alla andra dagar ;) Juste jag hade ju No redovisning idag med, gick typ sådär tror jag, är nöjd iallfall :) såå det är väl bra?

Imorn ska jag till badhuset med bästis, fyfan vad kul älskar dig gumman! :D:D:Dmår sedan jag var där, hehe.

Hörs later Puuuuuuss.

hejdå :)

Godmorgon! drar till skolan nu har precis fixat mig. Igår blev det en jätte mysig dag med elin hemma hos henne. Pluggade och sjöng hehe ;)

Idag har jag ingen aning om vad som händer hittar säkert på något eller så blir det bara att vara hemma och ha det mysigt, hoho.

IDAG SKA JAG REDOVISA?! Hoppas verklinge det går bra för om det är något jag inte är jätte bra på så är det att redovisa, lyckat ...

Jaja, har förberett mig lite så vi får  se.

Hörs sen maby, pppuuusssar.

Bacccckkk

Hallååjsan, inte bra uppdatering men har sagt att det kan vara lite till och från, right? Jaja, imorn drar  mina föräldrar utomlands och då blir det ensam hemma en vecka, lite små skönt hehe. Håller på och över för No redovisning som jag ska ha på torsdag wisssssshhhhh me good luck?

Vi hörs i kväll tror jag ska umgås med familjen medans dom fortfarande är hemma :) puss!

Plugga

Hejsan, hemma nu och sitter med viveka. Ska plugga nu så hörs ikväll puss.

Oooutfit

Godmorgon! Tänkte slänga in en snabb outfit bild sedan måste jag skynda mig till skolan. puss


sjal - Gina Tricot
linne - H&M
Vitt tight linne - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot
armband - Mammas, hehe.

RSS 2.0