Duscha, plugga & sova

Hejsan, hemma nu och nyss kollat på idol. Varit och jobbat, ska snart slänga mig in i duschen och sedan plugga lite, orkar inte men måste, hehe.

Vi får höras imorgon för har inte så mycket mer att säga om idag bara skolan och jobbat så.
Puss.

Outfit

Godmorgon! nu ska jag iväg och ikväll blir det att jobba så kan inte åka till stan, skit! Jaja hörs ikväll puss


Sjal- gina Tricot
Pösigt linne med ficka - Gina Tricot
Jeans/tights - Cubus



John Mayer - free fallin'

Hej, nu är jag hemma efter en lååång dag. Åkte till skolan och efter det in till stan för att jobba. Nu ska jag fixa i mitt rum, duscha och bestämma kläder till imorn ingen aning vad jag ska ha?

Jaja, imorn ska jag till stan iallfall ska försöka hitta en tjocktröja eller stor kofta som är mysig men ändå snygg ;) vet att jag inte kommer hitta någon men tipsa gärna om ni vet vart man kan hitta det?

Puss hörs imorgon, godnatt!

juste glömde säga att John Mayer är så underbart bra, love!


Godmorgon här kommer dagens Outfit


Man ser inte hela outfiten sry
Legging - BikBok
Vitt linne - Gina
brunt linne - Gina
Kofta -Gina
måste gå innan min syrra får ryck puss!


Lyssnar på världens bästa musik

Sitter här och lyssnar på en sjukt bra låt, snackar med underbara männsikor och läser bloggar. Sjukt skönt att bara sitta och inte göra ett skit..

Jaja, har kommit hem från Utvecklingssamtalet nu gick bra och så ska nog bara ta det lika lungt som nu resten av kvällen sedan sova.

Hörs imorgon Puss

Utvecklingssamtal

Hallå, ska plugga nu och sedan iväg på utvecklingssamtal hörs efter det kanske. Ska ju hinna se idol med hehe.

Pusss

Tack för en sjukt kul helg!

Hejsan, mycket uppdatering kommer nu ni har ju missat en hel del?
Tänkte berätta om vad jag gjorde fredag-söndag :)

Fredag: I Fredags så var det först skola sedan drog jag, Julia och Viveka in till stan hittade det jag ville ha, hade jätte mysigt! Efter det åkte jag och Julia hem till henna och käkade pizza sedan stack vi till haverdal och var med några, skit kul kväll! Åkte sedan hem och min älskade mamma hade köpt en ny spegel åt mig, jätte fin. Tack mamma!

Lördag: Vaknade upp runt tio och fixade mig för att sedan åka moppe med Fredde in till stan och jobba. Efter jobbet hem till Madde snabbt sedan körde Fredde mig till Elin gumman. Vi var ute och träffade folk sedan sov jag och Lowe hos henne jätte mysigt och roligt det med. (Lowe har damp)

Söndag: Vaknade upp hos Elin älskling och åkte sedan till jobbet. Mamma och Tobbe hämtade mig efter jobbet och vi åkte o hyrde filmer. Sedan sova för skola nästa dag.

Pussaarrrrr

Minns ni att jag skulle till stan?

Här kommer bilder på det jag hittade i stan med sötnosarna!


Inte alls bra bild på väskan jag köpte från accent


Byxor - Cubus
T-shirt - Gina Tricot

Jag köpte också en kofta från Gina tricot har ingen bild men ni får se bild på edn imorn.
Och i Lördags köpte jag ett svart linne från Gina Tricot

Puss!

Outifit today




haha mina söta tofflor på :)

T-shirt - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
jeans/tights - Cubus

Puss!

Back on track

Hejsan sötnosar! Haha gissa vem som är tillbaka efter en dag? Kan verkligen inte hålla mig från att blogga, känns som något saknas... Tänkte ta en paus för att det tar ganska mycket tid ändå fast man kanske inte bloggar mycket, och man går runt och känner att man måste blogga hela tiden. Så tänkte att det skulle vara bra att ta en paus och lägga ner ännu mer tid på skolan, men nejdå det går inte så jag tänkte börja blogga igen. Men bara när jag har tid så ibland det kanske blir dålig uppdatering men skit samma.

Puss!

Blogg Paus

Ska ta en liten Blogg Paus känner att jag inte har tid, kommer säkert tillbaka igen snart kommer inte kunna låta bli att blogga, hehe. Hoppas ni som läser min blogg är kvar då.

Puss på er sötnosar! :)
ses snart

Stan idag

Godmorgon! Sitter här och måste skynda mig ner till bussen strax, efter skolan blir det stan och ska försöka hitta en kofta och en tjocktröja, hittar säkert något mer får jag hoppas! :)

Puss hörs efter stan.

Stäääääädat

Hejsa sötnosar! har precis städat huset som mamma bad om, äntligen klar! :)

Imorn ska jag till stan med mina sötnosar ska bli jätte mysigt, äntligen shoppa hehe.

Hörs senare iallfall puss!

Kollar Grays Anatomy kan inte slita mig

Hejsan, Sitter och kollar Grays Anatomy och kan verkligen inte sluta för att gå och lägga mig som jag verkligen borde, hehe.

Kan inet skriva något längre inlägg eftersom det bara är paus, men hade jätte mysigt med Viveka idag!

Puss!

Med Viveka

Hejsan, Sitter här med Viveka, har nyss käkat lite och nu ska vi fixa hennes blogg som heter www.************.blogg.se, hehe. Gissa?

Hade ju So prov idag och det gick skit bra tror jag hoppas verkligen min lärare säger detsamma!

ska dra nu hörs ikväll puss

Nej nu orkar jag inte mer

Hejsan, nu har jag pluggat klart för nu orkar jag verkligen inte, nu får det gå som det går! Tror ändå det kommer gå bra som tur är, får gå igenom det en enda gång till innan jag somnar.

Ikväll blir det att kolla Idol och Andra avenyn, älskar dom pogrammen verkligen!

vad ska alla andra göra ikväll då?

Pussar

Hemma efter en konstig dag

Hejsan gullungar! :) Nu är jag äntligen hemma efter mycket om och men haha. Dagen började då med att åka till skolan som var som vanligt men innan maten kom Sandra och Elin springandes till mig och sa att Min syrra hade skadat benet jätte mycket så blev förståss rädd och srang dit, och såklart var det första lärarna sa att ambulansen var påväg, hur rädd blir man inte då? Aja hon låg där på golvet och jag stannade där och följde med in till sjukhuset där mamma och Tobbe var. Jag och Tobbe åkte då till Sibylla och jag fick jobba en timma eftersom mamma var på sjukhuset. Frida hade rönkat det och så men hon hade bara salgit i det rejält så det blir nog bättre som tur är!

Nu är jag iallfall hemma och tänkte plugga lite till So provet imorn, Svenska provet idag gick riktigt bra tror jag får alla rätt, wiho!

På Fredag får jag med min lön och då drar jag in till stan med mina älsklingar och shoppar, lägger in bilder efter det på vad jag hittade(blir nog mycket får man hoppas)

Puss hörs ikväll!


Får bli en bild på mig och Ida, älskar dig

Outfit från igår

Jätte enkel outfit...


Tröja - Gekås
Byxor - Vero Moda

Outfit sen i Fredags

Hejsan igen, nu kan jag svenskan helt och hållet så skönt att slippa tänka på det, bara So:n kvar men det tar jag imorn! :) Tänkte slänga in en bild på min outfit sen i Fredags som jag lovat, lite sent men bättre sent än aldrig, right?

Har ingen aning om vad jag ska göra nu, blir nog fixa lite på rummet ser ut som en storm varit där. Vi hörs senare kanske om inte imorn annars? puss


Outift;
Kofta - Stadium
tunika - Bik Bok
Tights - Gina Tricot

Ansiktstvätten osv.

Hej hej sötnosar! Tänkte skriva lite om dom produkterna jag köpte till min hy för ett tag sedan (Garnier). Som många vet har jag dålig hy och gör nästan allt för att göra den bättre, kan må dåligt av att ha det ibland och då blir det att man klagar och sånt, riktigt jobbigt är det men försöker bli bättre på att inte klaga. För jag är ju inte den enda i hela världen? Dålig hy ska inte få förstöra mitt självförtroende eller något annat för så farligt är det ju inte, vet massa som har det mycket värre och det går väl över med tiden. Helt enkelt något jag får leva med ifall jag vill eller inte, tror jag..

Iallfall så använder jag detta som är ovanför på bilden; ansiktstvätt, scrubb, ansiktsvatten och En kräm som gör huden mindre torr.

Den som gör huden mindre torr är inte så jätte bra, funkar men skulle behöva en ännu bättre eftersom jag tvättar huden varje dag men den luktar gott och är skön att ha! =)

Ansiktstvätten och scrubben är iallfall bra och hjälper men det tar ett tag, Man får en jätte "skön" kännsla i huden, hehe.


Ansiktsvattnet
vet jag inte om den hjälper värst mycket men den återfuktar ansiktet lite iallfall och tar bort smuts.


Det var nog det, ska dra och hjälpa mamma med maten :( puss!


Jag vill ha...

Kollade runt på interent på kläder jag vill ha, hittade ett par snygga saker. Koftan är jag säker på att jag ska köpa. (fast en grå!)

tog en liten paus från pluggandet =)


Ingen rubrik?

Hejsan, kom verkligen inte på någon rubrik ni får klara er utan :) och gissa, tror ni datan är ikopplad? Om ni gissade nej så har ni verkligen rätt, gah vad jobbigt! Aja, han får bara lov att fixa det till ikväll för ett inlägg till utan bild är bara tråkigt... Nu ska jag ta något och äta och sedan plugga.

Hörs sen då, puss!

Godmorgon!

Godmorgon sötnosar! Sitter här fixad och klar för att snart hoppa på bussen till skolan. såklart funkar inte den andra datorn fortfarande så ni får inga bilder nu på morgonen heller :( ska tjata så han fixar datan till ikväll!

Efter skolan ska jag bara hem för jag måste plugga till So och Sv proven vi kommer ha på Tisdag-Onsdag. tråååååååååååkigt hehe...

Men nu måste jag gå om jag ska hinna med bussen, puss!


Plugg...

Hejsan nu är jag hemma efter att haft en sjukt kul dag/kväll och jobbat.

Åkte ju till Elin igår för att sova där med Ida men Sandra och Lowe var också med. Vi var ute och träffade lite folk och så, hade jätte mysigt igår! Måste göras om fast det inte var så specielt =) Bilder kommer sen när den andra datan funkar.

Nej nu måste jag verkligen sätta mig ner och plugga. Kan inte skriva något långt inlägg kommer kanske imorn hoppas på det..

Puss!

Snart drar jag till Elin

Hejsan, hemma nu från jobbet. Fick sluta tidigare, rätt skönt! Ska gå och fixa lite nu och sedan drar jag hem till Elin och ska vara med henne, Sandra och Ida ska bli mycket mysigt!
(hoppas att min brorsa kopplar in datan till ikväll så jag kan lägga in lite bilder, sry)

Puss

Idol och kändisdjungel med älsklingen

Hejsan, sitter här med Viveka, har myst framför tvn och kollat idol och sedan kändisdjungel, synd att inte Julia kom :( aja får hitta på något någon annan dag!

Imorn ska jag jobba och sen kanske vara med Elin?

Hörs imorn puss!

Inte kunnat uppdatera för...

Hejsan alla sötnosar! Har inte kunnat uppdatera på morgonen eller efter skolan för min brorsa tagit den för han ska lana. Men har nu fixat så jag kan använda våran "stenålders" data, hehe funkar väl så länge...

Har pluggat inför proven och fixat lite smått ska äta god mat tror jag och sedan se på Idol med Viveka och Julia kanske, ska bli mysigt isåfall!

Men vi får höras senare och jag kan inte lägga ut några bilder på denna datan :( förutom dom jag redan har.

Puss!



Min lillebror Viktor 2år och min lillasyrra frida 8år
(detta var 4 år sedan)

Viktor 4 år sedan


hahahajag och Viktor 4 år sedan


Viktor så jävla söt! 4 år sedan...


Sminket jag använder!



Outfit sen i Måndags

La aldrig in någon bild i Måndags på min outfit när jag var i stan och köpte mina skor så här kommer den.


Vit sjal - Gina Tricot
Skinn jacka - H&M
Brun t-shirt - Gina
Vitt linne - Gina
Byxor - Vero Moda
skor - mina nya från DNA

Puss!


Bilderna





(bilderna är tagna med en mobilkamera)



Hemma från skolan

Hej hej, hemma nu och har precis läst lite bloggar och fikat lite. Ska fixa några bilder snart och lägga upp dom på bloggen så att ni får se dom som jag lovat.

Ikväll så ska jag nog bara plugga och gå ut och gå en runda. Inget specielt som vanligt denna veckan, snart är det helg som tur är!

Puss!


På no:n håller på med ett projekt...


Viveka och Julia sötnosar :):):)

Outfit

Godmorgon! Sitter här nu och är klar för att sticka till skolan, har gympa första timmen så har inte fixat mig något specielt. Tänkte slänga in bilder på min outfit idag.

Hörs när jag kommer hem.
Puss!

Kofta - Stadium
"löst linne" - H&M
Vitt linne under - Gina Tricot
Svarta tights med dragkedja - Bikbok






Idol och sen godnatt!

hejsan söta bloggläsare, tänkte uppdatera nu en snabbis mellan pausen på Idol sitter och tittar på det nu. Har nyss varit ute och gått/joggat med mamma och Tobbe, mysigt och måste få upp min kondis!

Imorn har jag ingen aning om vad som händer, kanske skulle vara med några eller något, eller så blir det plugga som dom två senaste dagarna, har ju två prov snart... Var med Viveka för någon dag sedan tänkte lägga in dom bilderna imorgon istället för hinner nog inte nu. Jaja, ska nog kila tillbaka till tv:n och krypa ner i soffan.

Puss!

Omgjord blogg

Hejsan, har suttit och fixat lite med bloggen vet inte vad jag tycker riktigt än men ska fixa mer någon annan dag för nu måste jag gå och plugga. Vad tycker ni?

Aja, bara hemma idag så inte så mycket att säga. Uppdaterar nog ett lite längre inlägg ikväll med, några bilder också hoppas jag.

Puss!

Outfit

hejsan, hinner inte skriva något ska dra till skolan nu puss!



suddig bild men...
Kofta - Gina
Vitt linne - Gina
svart pösigt linne - vet inte
Jeans/tights - Gekås

Nya skor





Nya skor från DNA 999 :-
Riktigt nöjd!
puss

Dålig uppdatering och mycket plugg.

hej, blir inte så bra uppdtaering under några dagar nu har ganska mycket att plugga och ska hinna vara med kompisar och massa med. Men försöker så mycket jag kan!

Nu är Viveka här och vi har pluggat, ska snart ut och gå ner till havet, riktigt mysigt!

Puss

Helgen

Hej bloggen! har slaggat med Elin och Ida från igår till idag, har haft jätte mysigt. Tönker inte skriva om vad vi gjort för det hinner jag inte har massa andra saker att göra.

Ska börja på en ny design till bloggen nu, puss!

Nu drar jag, hejdå!

Hej och snart hejdå, ska dra ner till bussen nu och åka in till jobbet, vi hörs ikväll tror jag om inte innan. Puss!

Godmorgon!

Godmorgon söta bloggläsare, är uppe och pigg nu! Ska snart slänga i mig lite frukost och börja fixa mig för jobbet.

Efter jobbet ska jag iväg in till stan och lämna tillbaka byxorna, gillar dom inte så mycket längre, ångrade mig haha.

Aja, vi hörs innan jag drar puss!

23:10

Godkväll bloggen eller vad man säger hehe, är jätte trött nu, så trött så jag knappt orkar lägga mig men vill sitta uppe lite till. Gör inget specielt sitter mest bara. Lyssnar musik, snackar med kompisar och kollar bdb. Hittade en jätte fin mening som jag gillar "there is no me without you". Aja, har inte så mycket mer att säga, godnatt sötnosar!

Inlägg mellan pausen

Hejsan, Lägger in ett snabbt inlägg mellan pausen. Kollar på kändis djungeln och stämplar kort, tycker jag är jätte dukigt haha. Ska slänga in bild på byxorna jag köpte idag, tycks?
Ska nog fixa lite efter programet och sedan sova, jätte trött och ska jobba imorgon.

Puss!



Dålig uppdatering

Hejsan, vet att det varit dålig uppdatering men det känns tråkigt att uppdatera när bloggen är ful och tråkig. Ska försöka ta tag i det och fixa den på något sätt, vet inte hur jag ska göra det ännu bara. Aja det blir nog bra.

Är hemma själv nu, ska inte göra NÅGONTING ikväll :( Blir bara hemma och plugga, kolla idol och stämpla stammgästkort. Ska försöka blogga lite mer också, slänger in en eller två bilder på byxerna jag köpte på stan med Elin, Ida och Julia. Hadde jätte mysigt sötnosar!

Elin följde med mig hem lite och sedan drog hon hem vid sju, älskar dig gumman!

Nej nu ska jag ta tag i några av dom sakerna jag rabblade upp, puss puss.

Ingen rubrik

Hejsan, hemma nu från skolan, har nyss käkat lite och ska nog sätta igång med pluggandet nu. Har två prov och några läxor som måste bli gjorde. Orkar inte men aja, måste göras och orkar inte sitta och göra det i sista minuten.

Idag/ikväll ska vi fira min syster som fyller tolv år, grattis till henne! Och imorn har jag ingen aning om vad som händer, har lust att dra in till stan någon som har lust att följa?
Puss!

Malta - Sverige

Hej bloggen, har nyss käkat middag, riktigt mumsigt! Hade jätte mysigt med Ida gumman idag.

Imorn blir det skolan och sedan har jag ingen aning, ska fira min lilla syrra som fyller tolv år, hehe.

Puss!

shalala

Heeeeeeeejjj!
Jessica är en massa söt. Fast det visste ni säkert redan! pusssssssssss!/ ida
:)))

Hos Ida

Hej hej sitter hos Ida nu, tänkte äntligen lägga ut lite bilder från i fredags. Puss!


jag, ida & elin

massa


jag och Viveka, haha.


Ida älskling


Det jag tänkt på att köpa

Hejhej, slänger in en bild på det jag provade på Cubus, tröjan och byxan. vad tycks?


Idol

Hej hej, idag efter skolan drog jag in till stan med några, hade jätte mysigt! Hittade en as fin tröja och ett par byxorsom jag älskar, har inga pengar nu men ska nog köpa byxorna, måste!

Sitter nu och kollar på Idol, har längtat efter det och äntligen kör det igån! =) Imorn är det skoljoggen med så måste packa lite saker ikväll, orkar inte springa men aja.

Nu ska jag käka puss!

Outfit

Godmorgon alla, Vaken och fixad nu. Ska snart dra iväg till skolan efter det blir det nog stan med några sötnosar.
Puss!


SVart kofta - Cubus
sjal - Gina Tricot (jag älskar den!!!)
T-shirt - Bikbok
Linne - Gina tricot
Chinos - Vero Moda


Plugg...

hejsan, Nu har Viveka precis dragit, har haft jätte mysigt! :) Nu måste jag ta tag i lite saker, jobbigt.

  • Städa rummet
  • Plugga Matte, Spanska, so & engelska
  • Ut och springa (om jag hinner)
  • duscha
  • Ladda över musik till mobilen
Sen är det säkert massa mer, orkar verkligen inte!
Aja, får väl börja nu puss!

Med Viveka

Hej alla, är hemma nu från skolan, dagen har varit sådär. Sjukt trött för gick inte och la mig förens elva igår, hehe.

Viveka är här vi ska snart käka lite och sedan vet jag inte vad som händer, vi hittar säkert på något.

Juste, bilderna kommer idag med som jag lovat, väntar bara på att Ida ska skicka dom. Puss!

Outfit

Nu är jag fixad och klar för att sticka till skolan, blev inget specielt.

Puss!


Vit sjal - Gina Tricot
Svart tröja - Cubus
Vitt linne - Gina tricot
Jeans/leggings (stavning haha?) - Gekås

Home

Heeeeeeeeej alla, nu är jag hemma från en dag på jobbet. Har bränt mig på två ställen, fyfan vad det gör ont! Vet inte hur jag lyckades så fråga inte, hehe. Nu ska jag ta och hitta på något, orkar inte sitta framför datan och nörda.

Aja, Puss!

Helgen

Hejsan igen, vi skulle tydligen inte åka förens klockan ett så jag kan slänga in ett inlägg om helgen.

I fredags så åkte jag hem för att packa sedan drog jag och Ida till Elin. Vi fixade oss där och fick reda på att Sandra och Tove hade hyrt lokalen i Haverdal så vi drog dit, blev en rätt lyckad kväll ävan fast det blev lite konstigt ibland, hehe. Vi drog hem till Elins stuga där vi skulle sova vid halv tolv, snackade och chillade. Vet inte riktigt när vi somnade, men vid två tror jag.

Nästa dag så vaknade jag upp jämte dom, Ida skulle till stan med sin mamma och Elin skulle till stallet. Jag följde med Elin dit och det var jätte mysigt, dom hade 30 årsjubeleum (stavning?) så det var massa uppvisningar. Efter stallet åkte vi hem till Elin och Ida kom då, vi fixade oss och drog ut & käkade pizza, jätte god familjepizza! Var hemma hos Elin resten av kvällen och hade jätte roligt. Sovde i Elins stuga igen och klev upp nästa dag och tog bussen hem, det gjorde Ida med och Elin skulle till stallet.

Tack för två sjukt underbara/kula nätter och dagar!
kommer mer bilder sen som jag sagt.

Jag älskar er, puss! =)

Oufit

Blir en jätte enkel Outfit inför jobbet, puss! :)


Byxor - Gekås
Vit t-shirt under - Cubus
Vit t-shirt med tryck - Gina Tricot

Dålig uppdatering

Hejsan, har haft jätte dålig uppdatering men har varit med mina två älsklingar i två dagar så har inte haft tid.

Jag ska snart till jobbet nu kom hem för en timma sedan efter två nätter och dagar med Ida och Elin. Skriver ikväll när jag kommer hem om vad vi har gjort osv. Slänger in några bilder snabbt innan jag drar.

Puss!


När jag och Elin var i stallet igår


När vi var i stallet


När jag, Elin och Ida köpte pizza igår, bertättar mer om det sen, hehe.

Kommer mycket fler bilder ikväll!




Snart dra hem till Elin

Hej bloggen, fyfan vilken dag men kul har det varit! Blåsit och regnat så jag vet inte vad. Skit jobbigt väder men annars en jätte rolig dag med bästa folket! Tror att våran klass vann över dom andra, stolt, hehe. Jag kom 5a av tjejerna i min klass när vi sprang, är nöjd för min kondis suger. Och sedan så kom jag tvåa i spjutkastning.

Nu ska jag snart till Elin med Ida, ska bli mysigt!

puss!

OS Dag

Hej, Nu är jag vaken, fixad och klar (om man kan kalla mig fixad som jag ser ut nu, hehe?) Ska dra till skolan nu i detta hemska blåsväder, tror ju att huset snart flyger iväg och så ska vi ha OS dag i skolan i detta vädret? Blö, jag som tyckte detta skulle bli kul, tycker inte det längre iallfall!

Efter skolan vet jag inte hur det blir ska kanske vara med Ida och sedan drar vi till Elin.

Puss! Och önska mig lycka till idag? ;)


Outfit för en idrottsdag (bilden blev lite konstig)

Ändrad design igen, hehe.

sha, ändrade designen igen, kan verkligen inte bestäma hur jag vill ha den, men såhär som jag har den nu kommer den verkligen inte vara! Ska snart göra ny så fort jag får tillgång till mina bilder på den andra datan som jag varit utan ett bra tag, usch.
denna är tillfällig!

Imorn är det Os dag i vårt arbetslag, ska bli riktigt skönt att slippa alla lektioner! =) Hoppas våran klass vinner. Inte för att det är en stor chans men, haha.

Efter skolan drar jag med Ida hem till någon vi vet inte vem ännu och sedan drar vi till Elin, vi ska ut och träffa lite folk sedan ska vi slagga, mysigt ska det bli! Hoppas på en riktigt kul kväll.

Nu ska jag snart ut och springa/gå med mamma puss!

Är med Viveka

Hejsan, sitter här med Viveka hon följde mig hem efter skolan, mysigt!

Har precis varit ute och tagit lite bilder, blev suddiga men får duga i en dag eller två, hehe. Ny header också fast den är jätte ful, kommer åka bort snart!

Ska göra lite annat nu puss! =)

Outfit

Hej bloggen, har precis fixat mig och ska snart slänga i mig lite frukost, mums!
Tänkte bara lägga in en bild på min outfit idag =)



Tröja - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot
armband - har jag fått

Jag gillar Gina, hehe.

puss!

Sprungit

Hej hej, har precis varit ute och sprungit, fyfan vad jobbigt men är riktigt nöjd. Sprang två varv på rundan jag bruka springa, hehe.
Nu ska jag snart fixa lite för att sedan sova, måste vara pigg imorn och komma lite längre på vårat So/svenska arbete, åhh det går segt och jag hatar när det gör det! Vill bli klar någon gång! =)

EuroStop med Elin

Hej bloggen, idag var det då skolan och skolfottografering, blev inte bra tror jag men jag får hoppas på det bästa!

Efter skolan blev det att dra in med skolabussen till stan med Elin och byta buss för vi skulle till Euro stop. Gissa om det gick bra? Om ni gissa nej så har ni rätt för vi åkte liiiiiite längre än vad vi skulle hehe. Vi såg euro stop och tänkte att vi snart skulle av, efter några sekunder så skulle vi trycka på stop men det gick inte?! vi försökte påolika knappar men det gick ändå inte hahaha, så bussen körde bara förbi busshålssplatsen och precis då så gick det att trycka på stop knappen -.-. Nästa busshållsplats var såklart jättelångt borta så vi fick vänta på nästa buss tillbaka. Men vi kom fram tillslut iallfall! =) Haft jätte roligt, älskar dig gumman!

Nu ska jag snart ut och jogga, måste träna upp min kondition, den suger! Juste, jag blev inte nöjd med mitt hår igår så jag fick lov att färga om det på morgonen när jag klev upp, hade lite bråttom sen, hahha, är inte nöjd nu heller men det får funka kan ju inte färga mitt hår 3 gånger tror inte det är så bra.

Nu blev det ett skit långt inlägg men aja, puss!


så blev mitt hår tror jag, tycks? =S


Jag och Elin när vi sitter i ödemarken och väntar på nästa buss, hahaha!


Föräldramötet

hej bloggen, är hemma nu och har precis färgat håret, blev inte nöjd, usch!
Vi tjänade iallafall ihop 480kr så det var bra =)
ska sova nu puss!



slänger in en cp-bild på mig närvi fxade med fikat ikväll :)

Tack mamma! =)

Hej, har fått mina saker nu, jätte nöjd! Kommer två bilder på sakerna.





nu drar jag till föräldramötet, puss!

Hemma från skolan :)

Hej hej, nu är jag äntligen hemma efter en lång dag med tråkiga lektioner i skolan, blöblöblö. Har precis läst lite bloggar och ska slita mig från datan för att fika snart.

Idag köper mamma hårfärg åt mig och ansiktsvatten, skrubb o ansiktstvätt, jippii!
När hon kommer hem blir det att fixa lite och dra iväg på föräldramötet för min klass ska sälja fika. Hoppas vi får in mycket pengar för det går till klasskassan. =)

Min brorsa släppte sin nya låt igår checka på http://www.myspace.com/fredriiknorlander !

Pussen!



Godmorgon!

Hej, nu är jag veken och har precis fixatmig och tagit påmig mina kläder. Har inte sminkatmig bara mascara och så kommer det nog bli ett tag framöver, och sen så har jag inte plattat mitt hår heller, vill ha längre!

Nu ska jag snart käka frukost med slänger in en bild på dagens outfit fast jag hade något liknande för bara några dagar sen, hehe.


Allt från Gina utom byxerna dom är från Vero Moda.

Puss!

RSS 2.0