www.JessicaSv.devote.se

Har bytat blogg nu till JessicaSv.devote.se Hoppas verkligen alla följer med dit! KOmmer uppdatera oftare nu med bilder & massa, inget man vill missa!
PUUSSS & FÖLJ NYA BLOGGGGEEEENN

www.JessicaSv.devote.se

Ida, ta det lungt =D♥

HAhah när jag gick in på min blogg så såg jag att Ida skrev att hon ringt mig och när jag kollar mobilen har jag tre sms och missade/missat samtal från henne, hehe förlåt att jag är osocial eller vad man kan kalla det? Aja, har iallfall pluggat järnet nu och mer blir det efter maten, vi ska käka köttfärssås och något ;)muuums!
Imorn ska jag lämna in min Engelska saga, mycket nöjd med den! Lärt mig otroligt mycket under detta "projektet". så det e bra =)
Imorn ska jag vara med Elin och Ida, ska bli lika sjukt roligt & mysigt som alltid, ni är mina änglar som lyser uppmin dag, jag lovar =) Älskar er!
PUSS & KRAM!


Kollar Wild child


Sitter här nermyst i soffan framför datorn, ska kolla Wild child, riktigt bras tjej-film! Puss





Jessica är sjuk, wiho!

Godmorgon alla sjuka/friska läsare! Tror att dom flesta är sjuka ;) Tog ju sprutan igår så nu ligger jag ju såklart här och mår skit, huvudet värker icg kroppen känns som en potatissäck (Y) Jaja, ska pallra mig upp från soffan för att ta på mig min mjukis dress, borsta håret och käka lite. Önska mig lycka till. Krya på er där ute iallfall, det tänker jag göra ;)!  KRAm

Svininfluensan

Ligger här i soffan med värsta värken i armen (Y) Tog svininfluensan sprutann today. Jaja, nu kan jag inte dö iallfall bra det ;)) hehe. Nej nu ska jag snart käka kyckling sallad, en favorit. love! Kisses

sisådär uppdatering men live with it (y)


"Rör inte mitt smink"

LÄS DET HÄR! http://www.aftonbladet.se/wendela/article6122718.ab det är sjukt...

Mordet på..

Alla har nog hört talas om mordet på en 42-åring på Stora torg här i Halmstad, om inte så vet ni det nu. Det är fruktansvärt hemskt! Hur kan man ens tänka tanken att mörda en person, att sticka en kniv i någon tills den personen dör. Oavsett vilken anledning så är det sjukt. Det är precis det här som hände enligt vad jag läst & hört. Det hände mitt på dagen det var jätte många ute på stan också, tänk om man varit just där vid fel tillfälle, usch.

Om någon vill säga vad den tycker får den göra det! :)

Läs artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6111942.ab


Hemma äntligen

Sitter nermyst i soffan framför tv:n med datorn i knäet och tänkte blogga lite! Det har några längtat efter va haha? ;) Idag så vaknade jag upp hos Julia efter en jätte mysigt dag där! Vi fixade ossoch åkte in till stan för att sälja vårat fika. Vi fick sålt allt, skit bra! Vet inte hur mycket vi sålde för, fick lov att jobba klockan tolv så stack då.
Jag hade också glömt att lämna igen två filmer en dag försent så när jag skulle lämna tillbaka filmerna fickk jag betala 100 KRONOR!? :o Helt otroligt..

Här kommer någon bild från igår när vi bakade hos Viveka =)! kram


viveka :)


Brownien :D


Jullan i väntan på att Brownien ska bli klar.


Luktar gott!

Nu är den äntligen klar =D Den luktar otroligt gott, synd bara att man inte får äta den :( Får baka en egen någon annan dag eller be Frida göra det, hehe. Nu ska vi nog snart dra hem till Julia igen, vi bakade brownisen hos Viveka bara.
Ha det bäst! kram

Det kommer bilder imorn ...

Bakar inför imorgon

Hej! Håller på att baka brownies nu har nyss bakat 5 kladdkaker! :o Är med Julia & Viveka, ska sedan slagga hos Julia, ska bli jätte mysigt! Imorn ska vi in till stan vid tio och sälja bullar och kakor för klassen, måste få in mer klasspengar! Önska oss lycka till haha  :D Nu ska jag återvända till bakandet, kram!


MUMS!

Ute nyss med Elin!

Sitter hos Elin, har nyss varit ute, TACK & HEJ LEVERPASTEJ =D hihi


Jag älskar dig, forever and always <3


Kladdkaka, gott!

Sitter hos Viveka med henne, Sanna & Julia, vi har bakat kladdkaka precis, skit god blev den! Fast man kan nog kalla den muffins(Y) hehe. Ska nog hitta på något nu kram!
Älskar er <3

fick inte lägga upp någon för viveka, TÖNT :(:(

Mysig helg

Har haft en super helg med mina älsklingar! =) Igår tog jag bussen hem till Elin där Ida var. Var hos Elin ett tag sedan stack vi till Sanne, hade verkligen jätte rolig! Tack för en underbar kväll och Grattis!
Sedan stack jag Elin och Ida hem till Elin och sov där.

Tog bussen till jobbet imorse och jobbade en timme, var hur lungtsom helst typ ;) Har varit hemma och pluggat och sovit lite. Jobbig vecka, sjukt mycket i skolan osv. Ha det bäst, kram!


Jag kommer alltid sakna dig, den lilla tiden jag träffade dig var underbar


Duschat & pluggat

Elin & Ida tog bussen hem vid 12 så nu är jag ny duschad och fräsch, har även hunnit med och pluggat ganska mycket, skönt ;)! Slipper jag tänka på det. Guuud, jag har verkligen inget at göra booring, gah. Jaja, får väl hitta på något, kram! <3:)

Inköpt


kofta - Veromoda 99kr (kostar egentligen 260kr) köpt igår


Ett par jeans/tights - Gina tricot (köpt på torsdag torsdag)
köpte också ett vitt linne då.


Bodyspray - The Bodyshop (igår)


Elin & Ida här

Godmorgon! Nu är jag vaken & pigg! :D Elin & Ida har sovit här, har haft riktigt mysigt!

Igår blev det stan med Ida hittade en kofta och en bodyspray som jag visar sen och sedan gick vi och hyrde två filmer, seventeen again och drag me to hell, köpte också lite godis. Sen åkte vi hem och Elin kom. filmerna var riktigt bra så tack för en riktigt mysig kväll! Idag vet jag inte vad vi ska  göra, vet bara att jag, elin och ida ska till Sanne för hon fyller år. Grattis!

Ha en underbar dag, kram!


stan!

Sitter här och känner mig stressad över att jag måste uppdatera min blogg och det är jobbigt, ska räkna inte med inlägg varje dag längre. Har väldigt mycket med skolan nu och så, jobbigt jobbigt.
Var iallfall med Elin i stan idag, mycket mysigt! Hittade ett par jeans och två linnen, super nöjd! Ha en super kväll! Själv ska man se på EMA klockan 21.00 =)

Dålig upppdate

SItter här och käkar glass och pluggar hehe! ;) Förlåt att det är dålig uppdatering men måste ägna mig åt skolan och annars bara ta det lungt.. Men ska försöka få upp 1-2 inlägg per dag! Ska skriva min engelska historia som ska vara klar snart. Kram!

Dag på stan

Nu är jag äntligen hemma efter en lång och rolig dag i skolan och på stan! ;) Har varit där med Viveka, Julia och Sanna. HIttade en tjocktröja som jag letat efter jätte länge. Hade jätte mycsigt iallfall!

Ska slita mig från datorn nu för att plugga så ni får ha det bäst! kram!

(min mun ser helt fail ut haha! ;)

Tröja - BikBok


Bastat

Åhh så skönt, har precis varit uppe och bastat med Johnny och Fredde! Ska läsa igenom redovisningen nu och sedan soooova, love haha! :):)

Godnatt & Sov gott!


"BLOGGKRIG"

Nu var det ju såhär att jag gästbloggade hos Elin mohaha, Ni kan läsa det här: Elinsochrs.blogg.se
Och så svarade Elin på det med ett inlägg,
här har ni det iallfall!


Först skrev jag så som ovan då hehehhe! (En kul sak bara!)


Sen svarade Elin såhär. HAHAHA!
Allt är ironsikt så ni vet :)

Underbar dag

Nu är jag hemma efter en underbar dag med Elin! HHAHA så kul vi har haft det eller! Har junnit med allt från att skratta, ta kort till att göst blogga ;) Ska skriva mer ang. det sen, hehe. Nu ska jag sätta mig ner och plugga inför min redovisning imorgon, wish me good luck?

& Kom ihåg att det blir dåligare uppdatering när jag går i skolan nu igen, men ska försöka så mycket som möjligt!
KRAAAM!

Djurgården - Kalmar

Har precis käkat super god middag! Potatissallad med revben och kycklingvingar, hur gott låter inte det? Tobbe ville äta hans favvo mat under matchen Djurgården - Kalmar idag, tydligen en jätte viktig match. Han är ju världens största suporter till Djurgården haha ;) Nej men får väl hoppas på att Djurgården vinner!

Imorn är det skola igen efter ett kort och skönt lov, tråååkigt. Men ska faktiskt bli super att träffa alla igen. Har längtat så otroligt mycket! & efter skolan blir det att hänga med Elin hem och vis ka fotta lite så räkna med bilder imorn. Ha en bra kväll! kraaaaaam!



Home sweet home

Nu är jag hemma! Efter lite resande med tåg. Resan gick supe4r och jag tycker jag kom hem väldigt snabbt, skönt! Måste börja göra det som är tråkigast med att resa.. packa upp, haha. Så ska kila iväg o göra det nu. Kram kram!

RSS 2.0